Werkwijze en tarieven

Werkwijze
De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek, waarin we je hulpvraag zo duidelijk mogelijk proberen te krijgen. Veelal is het ook een eerste kennismaking met aanraking op de bank of een ervaringsoefening buiten de bank, zodat je aan den lijve ervaart wat je voelt en hoe je reageert in diverse situaties.

In de twee volgende behandelingen gaan we in kaart brengen hoe jij je beweegt en wat je denkt en voelt rondom je hulpvraag. Zo worden je kwaliteiten zichtbaar, je balans tussen denken, doen en voelen, en je valkuilen die betrekking hebben op je problematiek.

Aan het einde van de derde behandeling evalueren we of je voldoende zicht hebt gekregen in jou manier van doen en voelen. Of dat je een bepaald thema verder wilt uitdiepen. We kunnen een schatting maken van het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

Tarieven
Iedere sessie duurt een 50-60 minuten. De kosten hiervoor zijn € 85,00 euro. Je krijgt een factuur per mail of post toegestuurd om het bedrag thuis over te maken.

De behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar als je alternatieve geneeswijze in je pakket hebt. Hiervoor ben ik aangesloten bij de VVH, lidnummer 805A. Per zorgverzekeraar en aanvullend pakket verschilt de hoogte van het bedrag.

Annulering
Het afzeggen van de behandeling kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Bij wijziging of annulering binnen de 24 uur wordt de behandeling in rekening brengen.
Moet je thuis blijven door verkoudheidsklachten dan zal ivm Covid 19 geen annuleringskosten worden gerekend.