Werkwijze
De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek, waarin we je hulpvraag zo duidelijk mogelijk proberen te krijgen. Veelal is het ook een eerste kennismaking met aanraking op de bank of een ervaringsoefening buiten de bank, zodat je aan den lijve ervaart wat je voelt en hoe je reageert in diverse situaties.

In de twee volgende behandelingen gaan we meer in kaart brengen hoe jij je beweegt en wat je denkt en voelt rondom je hulpvraag. Zo worden je kwaliteiten zichtbaar, je balans tussen denken, doen en voelen, en je valkuilen die betrekking hebben op je problematiek.

Aan het einde van de derde behandeling evalueren we of je een bepaald thema verder wilt uitdiepen. En kunnen we daarvoor een schatting maken van het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

 

Tarieven
Iedere sessie duurt een uur. De kosten hiervoor zijn € 85,00 euro in Amsterdam en € 87,50 in Amersfoort. Je krijgt een factuur per mail of post toegestuurd om het bedrag thuis over te maken.

De behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar als je alternatieve geneeswijze in je pakket hebt. Per zorgverzekeraar en aanvullend pakket verschilt de hoogte van het bedrag.